KAPCSOLATOK MÁSKÉPP

A facilitátorok

A következő kérdéssel nőttem fel: „Képzeld el, mit tennél, ha tudnád, hogy nem bukhatsz el?" ... Számomra te sosem tudsz elbukni, a bukás csak valami új dolog kezdete. - Simone Milasas

SIMONE MILASAS

Simone Milasas egy hölgy, aki tudja, hogyan legyen nő, aki látja a lehetőségek örömét és jövőjét, és tudja, hogy minden választásban, amit az ember meghoz, ott rejlik a lehetőség.

Simone nagyon sok különböző területen dolgozott a világ minden táján. Cégek tulajdonosa volt, teremtette, vezette, megváltoztatta őket egy olyanfajta lelkesedéssel, ami az embereket egy más lehetőség felé invitálta a világban.

Simone mindig hitt abban, hogy bármi lehetséges, és arra vágyott, hogy arra inspirálja az embereket, hogy mindent válasszanak, amit tudnak.

Simone egy nemzetközi előadó, Az üzlet öröme, és a Kerülj ki az adósságból örömmel című könyek szerzője. Elismert üzleti és életvezetési mentor, és a világszerte Access Consciousness szemináriumokat facilitál. Egy hölgy, aki tudja, hogyan legyen nő, Simone jól érzi magát a jövőbeni lehetőségek örömében, és tudja, hogy távlati lehetőségek rejlenek minden választásban, amit meghozol. Megtalálhatod Simone-t minden héten a poscastjában, The Art & Industry of Business & Living (Az üzlet és az élés iparának művészete), mely elérhető a weoldalán és iTunes-on. Simone-ról még több információt itt találsz: www.simonemilasas.com

Mindig tudtam, hogy van valami más, és mégis minden időmet azzal töltöttem, hogy megpróbáltam beilleszkedni, és ugyanolyan lenni, mint mindenki más. Amikor rájöttem, hogy bármit meg tudok változtatni – akkor pontosan ezt tettem! – Brendon Watt

BRENDON WATT

A kapcsolatokhoz nem idő kell, hanem választás. – BRENDON WATT

Brendon Watt sikeres pénügyi igazgatója az Access Consciousness Ausztráliának, nemzetközi előadó, és tanfolyamok és workshopok facilitátora világszerte.

A küszködő melósból és egyedülálló apukából való átalakulásából merítve osztja meg velünk, hogyan vált világszintű előadóvá és pénügyi vezetővé, és megosztja velünk az Access consciousness eszközeit, melyek megváltoztatták az életét, megerősít másokat abban, hogy tudják, amit tudnak, hogy minden lehetséges, és hogy őket csak egyetlen választás választja el a változástól.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.