A TANFOLYAMOK

 
BEVEZETŐ TANFOLYAMOK

Ha válaszokat keresel, akkor rossz hírünk van. Nincsenek válaszok. Ott van azonban a választás.

Akár vágysz egy kapcsolatra, akár nem, kell hogy kapcsolatod legyen önmagaddal ahhoz, hogy másokkal is megteremtsd őket.

Simone Milasas vagy Brendon Watt facilitálásában ez a bevezető tanfolyam annak a gyakorlatáról szól, hogy hogyan működhet neked valójában egy kapcsolat (ha választod).

Ez egy másfajta választás kezdete számodra, hogy kapcsolatban legyél, vagy sem. Egy választás, és bármit is választasz, mi lenne, ha az egy nagyszerű választás lenne a számodra?

KERESS EGY BEVEZETŐ TANFOLYAMOT

2,5 NAPOS TANFOLYAMOK

 
2,5 NAPOS TANFOLYAMOK

Az a szó, hogy kapcsolat, két tárgy közötti távolságot jelent, és amikor ránézünk a legtöbb kapcsolatra, pontosan ez az, ami történik.

A kivetítések, elvárások és ítéletek, amikre a kapcsolatok nagyon gyakran épülnek, elkülönülést teremtenek az egységközösség helyett, és végül elpusztítják a kapcsolatot.

A Kapcsolatok Másképp meghívás valami nagyszerűbbre. Invitálás az egységközösségre.

Ezen a 2,5 napos tanfolyamon egyszerű és gyakorlatias eszközöket kapsz, melyeket arra terveztek, hogy megerősítsenek téged abban, hogy olyan kapcsolatokat teremts, amik valóban működnek neked, kezdve az önmagaddal való kapcsolattal.

KERESS EGY 2,5 NAPOS TANFOLYAMOT
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.