KAPCSOLAT, BIZTOSAN AKAROD?

Ez nem egy átlagos könyv a kapcsolatokról! Nem a szerelemről és a románcról szól, inkább erőteljes kérdéseket és eszközöket kínál, amiket minden egyes nap feltehetsz, hogy megteremtsd azt, amire igazán vágysz egy kapcsolatban.

Egy nagyszerű kapcsolat megteremtése olyan szintű intimitást igényel, ami csak néhány ember hajlandó lenni még önmagával is, nemhogy valaki mással. - Simone Milasas

Egyszerre női és férfi szemszögből megírt könyv, mely a két szerzővel, Simone Milasasszal és Brendon Watt-tal arra invitál, hogy TE legyél a saját boldogságod forrása, és ne egy párkapcsolat. Erőteljes kérdéseket tesznek fel, amiket te is használhatsz a mindennapokban, hogy megteremts bármit, amire vágysz!

Hány nagyszerű párkapcsolatot látsz? Nem a hosszútávú kapcsolatokra gondolok. Olyan törődő kapcsolatokról beszélek, ahol megerősítitek egymást abban, hogy annyira nagyszerűek legyetek, amennyire csak lehettek. – Brendon Watt

MÉDIA


Simone és Brendon a világ minden táján szerepelt már a médiában olyan témákat érintve, mint a kapcsolatok, az üzlet, a pénz és az élet. Többek között vendégül látta őket az Inc, a Thrive, a Fox News, az Aspiring Gentlemen és a Gq – csak hogy néhány nevet említsük. A médiával kapcsolatos kérdésekkel kérjük, fordulj a McKell Médiához.

FOX TV HOUSTON

SIMONE MILASASSZAL ÉS BRENDON WATT-TAL 

Kapcsolat, biztosan akarod? FOX TV, Houston, Simone Milasasszal és Brendon Watt-tal.

 
 

TODAY SHOW - CHANNEL 9

SIMONE MILASASSZAL ÉS BRENDON WATT-TAL

Szeretni, vagy nem szeretni? Simone Milasas és Brendon Watt beszél a Today Showban a 9-es csatornán a különböző kapcsolatokról.

FOX TV AUSTIN

SIMONE MILASASSZAL ÉS BRENDON WATT-TAL

Kapcsolat, biztosan akarod? A FOX TV Austin Simone Milasasszal és Brendon Watt-tal beszélget a könyvükről.

 
 

STUDIO 10 

Simone Milasas and Brendon Watt, authors, Relationship: Are You Sure You Want One? talk with Studio 10 about the most popular day of the year for couples to break up and what else is possible on the other side after a relationship is over to find happiness in your life rather than wrongness as to why it hasn't worked out. 

Together Today: What Can We Create? (Ma együtt: Mit teremthetünk?)

How to people live, love and flourish by constantly asking "what can we creat together"? (Hogyan él két ember, hogyan szeretnek és fejlődnek azok, akik folyamatosan azt kérdezik „mit teremthetünk egütt"?)

Olvasd el az egész cikket

A médiaanyagot itt tudod letölteni

Letöltés

Simone Milasas

Simone egy nemzetközi előadó, Az üzlet öröme, és a Kerülj ki az adósságból örömmel című könyek szerzője. Elismert üzleti és életvezetési mentor, és a világszerte Access Consciousness szemináriumokat facilitál. Egy hölgy, aki tudja, hogyan legyen nő, Simone jól érzi magát a jövőbeni lehetőségek örömében, és tudja, hogy távlati lehetőségek rejlenek minden választásban, amit meghozol. Megtalálhatod Simone-t minden héten a poscastjában, The Art & Industry of Business & Living (Az üzlet és az élés iparának művészete), mely elérhető a weoldalán és iTunes-on. Simone-ról még több információt itt találsz: www.simonemilasas.com

 

Brendon Watt

Brendon Watt sikeres pénzügyi igazgatója az Access Consciousness Ausztráliának, nemzetközi előadó és a Tudatos szülő tanfolyamok facilitátora világszerte.

Úgy nőttem fel, mondja: Mindig tudtam, hogy van valami más, és mégis minden időmet azzal töltöttem, hogy megpróbáltam beilleszkedni, és ugyanolyan lenni, mint mindenki más. Amikor rájöttem, hogy bármit meg tudok változtatni -- akkor pontosan ezt tettem! A küszködő melósból és egyedülálló apukából való átalakulásából merítve osztja meg velünk, hogyan vált világszintű előadóvá és pénügyi vezetővé, és megosztja velünk az Access consciousness eszközeit, melyek megváltoztatták az életét, megerősít másokat abban, hogy tudják, amit tudnak, hogy minden lehetséges, és hogy őket csak egyetlen választás választja el a változástól. Tudj meg többet Brendról a www.brendonwatt.com címen.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.