Kattintson a "CC" gombra a feliratok magyarra váltásához

KAPCSOLAT, BIZTOSAN AKAROD?

Ez NEM egy átlagos könyv a kapcsolatokról! Nem a szerelemről és a románcról szól, inkább erőteljes kérdéseket és eszközöket kínál, amiket minden egyes nap feltehetsz, hogy megteremtsd azt, amire igazán vágysz egy kapcsolatban.

Egy nagyszerű kapcsolat megteremtése olyan szintű intimitást igényel, ami csak néhány ember hajlandó lenni még önmagával is, nemhogy valaki mással. - Simone Milasas

Egyszerre női és férfi szemszögből megírt könyv, mely a két szerzővel, Simone Milasasszal és Brendon Watt-tal arra invitál, hogy TE legyél a saját boldogságod forrása, és ne egy párkapcsolat. Erőteljes kérdéseket tesznek fel, amiket te is használhatsz a mindennapokban, hogy megteremts bármit, amire vágysz!

Hány nagyszerű párkapcsolatot látsz? Nem a hosszútávú kapcsolatokra gondolok. Olyan törődő kapcsolatokról beszélek, ahol megerősítitek egymást abban, hogy annyira nagyszerűek legyetek, amennyire csak lehettek. – Brendon Watt

Vedd meg a könyvet itt:

HALLGASD MEG AZ ELSŐ FEJEZETET MOST

VÁLASSZ INNEN

Simone Milasas

Simone egy nemzetközi előadó, Az üzlet öröme, és a Kerülj ki az adósságból örömmel című könyek szerzője. Elismert üzleti és életvezetési mentor, és a világszerte Access Consciousness szemináriumokat facilitál. Egy hölgy, aki tudja, hogyan legyen nő, Simone jól érzi magát a jövőbeni lehetőségek örömében, és tudja, hogy távlati lehetőségek rejlenek minden választásban, amit meghozol. Megtalálhatod Simone-t minden héten a poscastjában, The Art & Industry of Business & Living (Az üzlet és az élés iparának művészete), mely elérhető a weoldalán és iTunes-on. Simone-ról még több információt itt találsz: www.simonemilasas.com

Brendon Watt

Brendon Watt sikeres pénzügyi igazgatója az Access Consciousness Ausztráliának, nemzetközi előadó és a Tudatos szülő tanfolyamok facilitátora világszerte.

Úgy nőttem fel, mondja: Mindig tudtam, hogy van valami más, és mégis minden időmet azzal töltöttem, hogy megpróbáltam beilleszkedni, és ugyanolyan lenni, mint mindenki más. Amikor rájöttem, hogy bármit meg tudok változtatni -- akkor pontosan ezt tettem! A küszködő melósból és egyedülálló apukából való átalakulásából merítve osztja meg velünk, hogyan vált világszintű előadóvá és pénügyi vezetővé, és megosztja velünk az Access consciousness eszközeit, melyek megváltoztatták az életét, megerősít másokat abban, hogy tudják, amit tudnak, hogy minden lehetséges, és hogy őket csak egyetlen választás választja el a változástól. Tudj meg többet Brendról a www.brendonwatt.com címen.

MÉDIA


Simone és Brendon a világ minden táján szerepelt már a médiában olyan témákat érintve, mint a kapcsolatok, az üzlet, a pénz és az élet. Többek között vendégül látta őket az Inc, a Thrive, a Fox News, az Aspiring Gentlemen és a Gq – csak hogy néhány nevet említsük. A médiával kapcsolatos kérdésekkel kérjük, fordulj a McKell Médiához.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.