DRUGAČNO IZVAJANJE ODNOSOV

Facilitatorji

Odraščala sem z vprašanjem: »Zamislite si, kaj bi lahko naredili, če bi vedeli, da vam ne more spodleteti?« ... Menim, da nam ne more spodleteti, saj je neuspeh le začetek nečesa novega.« – Simone Milasas

SIMONE MILASAS

Simone Milasas je dama, ki ve, kako biti ženska, ki vidi radost možnosti in prihodnosti in ve, da obstaja verjetnost možnosti v vsaki naši izbiri.

Simone je delala v mnogih različnih industrijah po svetu. Bila je lastnica podjetij, jih ustanovila, upravljala z njimi, jih spreminjala, vse z navdušenjem za privabljanje ljudi k drugačni možnosti v svetu.

Simone je vedno verjela, da je vse mogoče in si želela navdihniti ljudi, da bi izbrali karkoli lahko.

Vedno sem vedel, da obstaja nekaj drugačnega, pa vendar sem se vse življenje poskušal vklopiti ter biti podoben vsem ostalim. Ko sem spoznal, da lahko spremenim karkoli – sem naredil točno to! - Brendon Watt

BRENDON WATT

Za odnose ne bi smel biti potreben čas, temveč izbira.  -BRENDON WATT

Brendon Watt je uspešen finančni direktor Access Consciousnessa v Avstraliji, mednarodni govorec ter facilitator seminarjev ter delavnic širom sveta.

Črpajoč iz svoje preobrazbe iz obrtnika, ki se je boril za preživetje ter samskega očeta, do svetovnega govorca ter finančnega direktorja, z nami deli orodja Access Consciousnessa, ki so mu spremenila življenje, tako da opolnomoča druge, da spoznajo, da niso napačni ter da je vse mogoče in da so le eno izbiro stran od spremembe.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.