DRUGA─îNO IZVAJANJE ODNOSOV

Facilitatorji

Odraš─Źala sem z vprašanjem: »Zamislite si, kaj bi lahko naredili, ─Źe bi vedeli, da vam ne more spodleteti?« ... Menim, da nam ne more spodleteti, saj je neuspeh le za─Źetek ne─Źesa novega.« – Simone Milasas

SIMONE MILASAS

Simone Milasas je dama, ki ve, kako biti ┼żenska, ki vidi radost mo┼żnosti in prihodnosti in ve, da obstaja verjetnost mo┼żnosti v vsaki naši izbiri.

Simone je delala v mnogih razli─Źnih industrijah po svetu. Bila je lastnica podjetij, jih ustanovila, upravljala z njimi, jih spreminjala, vse z navdušenjem za privabljanje ljudi k druga─Źni mo┼żnosti v svetu.

Simone je vedno verjela, da je vse mogo─Źe in si ┼żelela navdihniti ljudi, da bi izbrali karkoli lahko.

Vedno sem vedel, da obstaja nekaj druga─Źnega, pa vendar sem se vse ┼żivljenje poskušal vklopiti ter biti podoben vsem ostalim. Ko sem spoznal, da lahko spremenim karkoli – sem naredil to─Źno to! - Brendon Watt

BRENDON WATT

Za odnose ne bi smel biti potreben ─Źas, temve─Ź izbira.  -BRENDON WATT

Brendon Watt je uspešen finan─Źni direktor Access Consciousnessa v Avstraliji, mednarodni govorec ter facilitator seminarjev ter delavnic širom sveta.

─îrpajo─Ź iz svoje preobrazbe iz obrtnika, ki se je boril za pre┼żivetje ter samskega o─Źeta, do svetovnega govorca ter finan─Źnega direktorja, z nami deli orodja Access Consciousnessa, ki so mu spremenila ┼żivljenje, tako da opolnomo─Źa druge, da spoznajo, da niso napa─Źni ter da je vse mogo─Źe in da so le eno izbiro stran od spremembe.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.