ODNOS. STE PREPRIČANI, DA GA ŽELITE?

To NI povprečna knjiga o odnosih! Ne govori o ljubezni ter romantiki, temveč vam namesto tega nudi mogočna orodja, ki jih lahko vsakodnevno zastavljate, da bi ustvarili to, kar si resnično želite v odnosu.

Za ustvarjanje čudovitega odnosa je potrebna stopnja intimnosti, ki so jo s sabo voljni imeti zelo redki, kaj šele z nekom drugim. – Simone Milasas

Napisano tako iz moškega kot ženskega stališča, da lahko prejmete obe perspektivi, VAS Simone Milasas in Brendon Watt vabita k temu, da ste vi vir svoje lastne sreče in ne odnos. Postavljata mogočna vprašanja, ki si jih lahko zastavljate dnevno, da bi ustvarili vse, kar si želite!

Koliko čudovitih odnosov vidite tam zunaj? Ne mislim odnosov, ki trajajo dolgo časa. Govorim o skrbnih odnosih, kjer drug drugega opolnomočata, da sta tako veličastna, kot sta lahko. – Brendon Watt

MEDIJI


Simone in Brendon sta bila predstavljena v medijih širom sveta v naboru tem od odnosov, posla, denarja in življenja. Izhodišča vključujejo Inc, Thrive, Fox News, Aspiring Gentleman in Gq, če jih omenimo le nekaj. Za vsa vprašanja v zvezi z mediji, prosimo, kontaktirajte McKell Media.

FOX TV HOUSTON

SIMONE MILASAS & BRENDON WATT

Odnos, ste prepričani, da ga želite? FOX TV Huston s Simone Milasas & Brendonom Wattom.

 
 

TODAY SHOW - CHANNEL 9

SIMONE MILASAS & BRENDON WATT

Ljubiti ali ne ljubiti? Simone Milasas in Brendon Watt na oddaji Today Show na Channel 9 (kanalu 9) govorita o drugačnem načinu izvajanja odnosov.

FOX TV AUSTIN

SIMONE MILASAS & BRENDON WATT

Odnos, ste prepričani, da ga želite? FOX TV v Austinu s Simone Milasas & Brendon Watt govorita o svoji knjigi.

 
 

STUDIO 10 

Simone Milasas and Brendon Watt, authors, Relationship: Are You Sure You Want One? talk with Studio 10 about the most popular day of the year for couples to break up and what else is possible on the other side after a relationship is over to find happiness in your life rather than wrongness as to why it hasn't worked out. 

Together Today: What Can We Create?

How two people live, love and flourish by constantly asking “what can we create together?”

Read full article

Simone Milasas

Simone je mednarodna govornica ter avtorica knjig Radost poslovanja in Radostno osvobajanje iz dolga. Je priznana poslovna in življenjska mentorica ter potuje po svetu in facilitira seminarje z Access Consciousnessom. Kot dama, ki ve, kako biti ženska, nam Simone razkrije radost prihodnjih priložnosti ter ve, da se verjetnost možnosti nahaja v vsaki naši izbiri. Simone lahko najdete vsak teden na njene podcastu: Umetnost & industrija posla & bivanja, ki je na voljo na njeni spletni strani in aplikaciji iTunes. Več o Simone lahko najdete tukaj:  www.simonemilasas.com

Brendon Watt

Brendon Watt je uspešen finančni direktor podjetja Access Consciousness v Avstraliji, mednarodni govorec in facilitator seminarjev Zavestno starševstvo po celem svetu.

Pravi, da ko je odraščal: Vedno sem vedel, da obstaja nekaj drugačnega, pa vendar sem se ves čas poskušal vklopiti v družbo ter biti tak kot vsi ostali. Ko sem spoznal, da lahko spremenim karkoli – sem naredil natanko to! Črpajoč iz svoje preobrazbe od obubožanega obrtnika ter očeta samohranilca, do svetovnega govornika in finančnega direktorja, Brendon facilitira seminarje in delavnice po celem svetu, opolnomoča ljudi, da vedo, da niso napačni, da je vse mogoče in da so la eno izbiro stran od spremembe. Več lahko izveste na www.brendonwatt.com

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.