SINIFLAR

 
BAŞLANGIÇ SINIFLARI

Eğer bir cevap arıyorsanız, üzgünüz.
Bir cevabı yok. Ama bir seçim var.

Bir ilişki arzu edin ya da etmeyin, bir başkasıyla bir tane yaratmak için kendinizle bir ilişkiye sahip olmanız gerekir.

Simone Milasas veya Brendon Watt'ın kolaylaştırdığı bu başlangıç sınıfı bir ilişkinin gerçekten sizin için nasıl işe yarayacağının pragmatikleri ile ilgilidir (eğer seçerseniz).

Bu,sizin için ilişkide olup olmamakla ilgili farklı bir seçimin başlangıcıdır. Bu bir seçim, ve ne seçerseniz seçin, ya eğer bu sizin için harika bir seçim olsaydı?

BİR BAŞLANGIÇ SINIFI BULUN

Farklı Yaşanan İlişkiler - Başlangıç

2019'da muhteşem sınıflarımız oldu! 2020 takvimini görmek için yakında tekrar gelin! 

2.5 GÜNLÜK SINIFLAR

 
2.5 GÜNLÜK SINIFLAR

İlişki kelimesi iki nesne arasındaki mesafe demektir ve çoğu ilişkilere baktığınızda, meydana gelen şey tam olarak budur.

İlişkilerin sıklıkla kurulduğu projeksiyonlar, beklentiler ve yargılar, birlik yerine ayırım yaratıyor ve sonunda ilişkiyi yok ediyor.

Farklı Yaşanan İlişkiler daha büyük bir şeye davettir. Bu, birliğe bir davettir.

Bu 2.5 günlük sınıfta, size kendinizle olan ilişkinizden başlayarak, gerçekten işe yarayan ilişkiler yaratmanız için sizi güçlendirmek üzere tasarlanmış basit ve pragmatik araçlar verilecektir.

BİR 2.5 GÜNLÜK SINIF BULUN
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.